COG lamgat

 

Helsinki

Kog- ja Aptos langat/väkäslangat. Yleistiedot.

Väkäslangat ovat itsestään sulavia lankoja. Niitä vedetään ihon alle neulan/kanyylin avulla. Väkäslangoissa on nimensä mukaan pieniä väkäsiä, joiden avulla tiettyyn paikkaan/suuntaan laitettuna tehdään kasvojen kohotus. Väkäslankoja on tarkoitettu syvemmälle laitettavaksi ja niiden rooli on ihon/kudoksen siirto/kohotus..  Väkäslanka-hoito on hoitomuoto, kun halutaan nostaa  keskikasvojen ja alakasvojen ”hamsteripusseja”, tai kohottaa kerralla pehmeästi koko kasvoja. Myöskin kulmien kohotus ja/tai fox yes tehdään cog-langoilla.

Ennen jokaista COG-lankojen hoitoa kannattaa käydä konsultaatiossa, jossa tehdään hoitosuunnitelma, arvioidaan lankojen määrä sekä potilaan soveltuvuus väkäslanka-hoitoon.

Kauanko tulos säilyy ja mitä on syytä ottaa huomioon?

Väkäslangat tehty samasta materiaalista (polydiaksononi) kuin kirurgialla käytetyt itsesulaavia lankoja. Langan sulaminen kestää n. 6-8kk (riippuen paksuudesta ja koosta).  Tulos näkyy jo heti toimenpiteen jälkeen (kasvokohotus).                                                                                                   Hoidon jälkeen ihossa voi näkyä pientä turvotusta, punotusta ja mustelmiakin kuuluu hoitoon. Iho myöskin voi tuntua kireältä. Nämä epämiellyttävät tuntemukset helpottuvat muutamassa päivässä-viikossa. Tuloksen säilyminen on aina yksilöllistä, mutta yleensä tulos säilyy n. 6- 12 kk. Hoidossa normaalisti käytetään puuduteainetta (paikallisesti iholle levitettävää sekä tarvittaessa ruiskulla neulalla annosteltava), jolloin hoito on lähes kivuton.

Hoidon jälkeen :

– Ei suositella mm. saunaa/uintia tai urheilua n. 3 vuorokauteen.                                                                  – Pyritään nukkumaan selällä eikä kasvojen alaspäin.                                                                                     – 1-2 viikon ajan kasvoilla esiintyy arkuutta ja suun laajat liikkeet (ääriliikkeet) sekä kovan ruoan pureskeleminen ovatkin kiellettyjä tuona aikana.                                                                                             –  Tulehduksen välttämiseksi ei kosketa pistoskohdat eikä kasvojakaan turhaan. Sallittu vain kevyt kasvojen pesu ja oman hoitovoiteen käyttö aikaisintaan 1 vrk:n kuluttua toimenpiteestä.                    – Hoidon jälkeen saa ottaa Parasetamolia epämiellyttävien tuntemuksien helpottamiseksi.                                                                                                                                                     – Kipua tai turvotusta voi lievittää kylmäpusseilla muutama kertaa päivässä vähän aikaa kerrallaan

Hoidon kontraindikaatiot

  • taipumus arpikudokseen (kelloidi-arvet)
  • hoitamattomia iho-kasvaimia tai iho-infektio hoito-alueella
  • hoitamaton sokeritauti/epätasapainossa oleva diabetes
  • sydänsairaudet, muut aktiiviset/akuutit sairaudet
  • raskaus sekä imetys
  • allergisia reaktioita puudutus-aineille historiassa/tiedossa.

Jatkossa kerrothan aina, kun olet menossa kasvohoitoon, kasvohierontaa, laserhoitoon tms, että sinulle on asennettu väkäslankoja.

JAA RAKKAUTTA

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358440161973

Yhteystiedot

7 + 10 =