Esteettiset hoidot

Helsinki

Esteettinen botuliinihoito

Botox -hoidolla (myös botuliinihoito) voidaan vähentää kasvojen ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä.

Botuliinitoksiini on Clostridium-bakteerien tuottama toksiini. Kosmetologiassa ja terveydenhuollossa käytetään toxinin A tyyppi.

Botuliinitoksiini kohde-lihakseen pistettynä estää mediaattori asetyylikoliinin vapautumista hermopäätteissä. Tämän seurauksena kohdelihaksen toiminta lamautuu paikallisesti. Lisäksi  BT vähentää merkittävästi myös pistosalueen hikirauhasten toimintaa. Botulotoxiini käytetään myöskin narskuttelun (bruxismin hoidossa).

Kosmeettisissa hoidoissa botuliinitoksiinia voidaan käyttää otsan alueella, kulmien välissä ja silmien ympärillä oleviin ryppyihin. Kasvoissa kohdelihasten lamautuessa, lihasten toiminnasta rypyt silenevät, koska niitä aiheuttava liikkuvuus katoaa. Hikoilun hoitona hikirauhasten työ hoitoalueella (kämmenet, kainalot) vähenee huomattavasti.

Botuliinitoksiinin vaikutus katoaa vähitellen. Hoidon teho kestää 3-9 kk, keskimäärin puolivuotta riippuen hoidetun alueen lihasten aktiivisuudesta tai hikirauhasten toiminnasta.  Joskus on tarpeen käydä kontrollissa/korjauksessa 2-3 viikon päästä.  

 Botox -hoidon yleiset kontraindikaatiot ja esteet: raskaus tai imetys, hermostosairaudet (miastenia, ALS), yleinen huono terveydentila tai tulehdus hoitoalueella. Tavallista suurempi allergisuus lääkkeille voi olla este ja asiasta on neuvoteltava erikseen lääkärin kanssa.

 Mahdolliset riskit ja haittavaikutukset:

Botuliini-injektio voi aiheuttaa haittavaikutuksia vain harvoin. Yleisimmin (3-10 % potilaista) hoidettavalle alueelle voi esiintyä turvotusta ja/tai pieniä mustelmia pistoskohtaan. Nämä häviävät muutamassa päivässä. Jossakin tapauksissa tietyssä kasvojen lihasten anatomiassa botuliini-hoidon myötä saatu lihasten toiminnan lama voi pahentaa/aiheuttaa luomien turvotusta (jos asiakkaalla on olemassa turvotusten taipumista). Mahdolliset turvotukset yleensä helpottuvat muutamassa viikossa ja lihasten toiminnan palautuessaan korjaantuvat täysin. On myöskin mahdollista lievää epäsymmetrisyyttä mitä on hyvin korjattavissa kontrolli-käynnillä.

 Yhteisvaikutus lääkkeiden kanssa:

Neuvottele tarkemmin lääkärin kanssa ennen botuliinitoksiinihoitoa mahdollisista lääkeyhteisvaikutuksista.

 Botox -hoidon jälkeen:

 • pysy 4-6 tuntia pystyasennossa, älä makaa;
 • älä hiero pistoskohtaa;
 • liikuta aktiivisesti miimisiä kasvolihaksia;
 • pyri välttämään alkoholia 2-3 päivän ajan, kuumaa saunaa 1-2 päivän ajan ja hierontaa 2 viikon ajan.

Odottamattomien haittavaikutusten tai muiden toimenpiteeseen liittyvien kysymysten ilmetessä pyydämme asiakasta ottamaan välittömästi yhteyttä hoitavaan paikkaan.

PRP (plasmalift) hoito

Plasmahoito eli vamppyyrihoito on innovatiivinen terapeuttinen ja nuorentava injektio-menettely, jossa ihon alle injektoidaan/annostellaan potilaan omasta verestä saatua plasmaa. Veren plasmassa on runsaasti verihiutaleita, vitamiineja, proteiineja ja kasvutekijöitä. Iholle pistettävä plasma nopeasti ja tehokkaasti aktivoi ihokudoksen luonnollista uudistamista. Vamppyyrihoito on yksi nykyajan suosituimpia ja tehokkaimpia hoitoja ihon vanhentumiseen ja hiustenlähtöön.

Miten hoito toteutetaan?

Asiakkaan verisuonesta turvaneulalla otetaan verta, jota välittömästi asetetaan sentrifugiin punasolujen ja plasman erottamiseksi toisistaan. Noin 5-7 kestävän sentrifugoinnin jälkeen plasma on valmiina käyttöön. Ihoa pistos-alueella puudutetaan (paitsi päänahkaa). Plasma injektoidaan tarvittaviin ihoalueisiin. Tarvittavien toimenpiteiden määrä riippuu ihon kunnosta. Keskimäärin suositellaan 3 hoitokertaa 2-3 viikon välein. Jatkossa vaikutuksen ylläpitämiseksi suositellaan käymään plasmahoidossa 1-3 kertaa vuodessa.
Plasmaan tarvittaessa voi sekoittaa hyaluronihappoa, joka lisää hoidon tehoa.

Hoidon indikaatiot

– Ihon ikämuutokset
– Ikämuutosten ennaltaehkäisy
– Ihon kuivuus ja kimmoisuuden puute
– Hiustenlähtö
– Kuivan ikääntyneen ihon pieniä ryppyjä

Ennen hoitoa
Ennen hoitoa ei suositella otettavaksi verenohennuslääkkeitä, esim. Omega- vitamiineja, Aspiriini/Primaspan ( aina keskustele oman lääkärin kanssa lääkkeen tauosta tai otto-ajan siirtymisestä).

Hoidon kontraindikaatiot

– Akuutti sairaus
– Raskaus Epätasapainossa oleva diabetes
– Ihotulehdus toimenpide-alueella
– Aktiivinen syöpähoito
– Hyytymishäiriöt

Hoidon jälkeen
Suositellaan noudattamaan seuraavia rajoituksia mahdollisen infektioriskin ja iho-ongelmien välttämiseksi.

– Sauna, solarium ja uimahalli 2-3 päivän tauko
– Kasvojen hieronta – 1 viikon tauko
– Kasvojen laitehoidot, ihokuorinta saa tehdä kun mahdolliset mustelmat ja turvotukset ovat ohi (noin viikko).
– Meikkaus vuorokauden päästä

Jos sinulla on kysyttävä, ota yhteyttä hoitopaikkaan.

COG langat

Väkäslangat ovat itsestään sulavia lankoja. Niitä viedään ihon alle neulan/kanyylin avulla. Väkäslangoissa on nimensä mukaan pieniä väkäsiä, joiden avulla tiettyyn paikkaan/suuntaan laitettuna tehdään kasvojen kohotus. Väkäslangat mesolankoihin verrattuna tarkoitettu syvemmälle laitettavaksi ja niiden rooli on ihon/kudoksen siirto/kohotus kun mesolankojen laitto-taso on pinnallisempi ja tarkoitus eniten ihon ladun paraneminen/kiinteytys. Väkäslanka-hoito on hoitomuoto, kun halutaan nostaa keskikasvojen ja alakasvojen ”hamsteripusseja”, tai kohottaa kerralla pehmeästi koko kasvoja. Ennen jokaista KOG-lankojen hoitoa kannattaa käydä konsultaatiossa, jossa tehdään hoitosuunnitelma, arvioidaan lankojen määrä sekä potilaan soveltuvuus väkäslanka hoitoon.

Kauanko tulos säilyy ja mitä on syytä ottaa huomioon?

Väkäslangat tehty samasta materiaalista (polydiaksononi) kuin kirurgialla käytetyt itsesulaavia lankoja. Langan sulaminen kestää n. 6-8kk (riippuen paksuudesta ja koosta). Tulos näkyy jo heti toimenpiteen jälkeen (kasvokohotus). Hoidon jälkeen ihossa voi näkyä pientä turvotusta, punotusta ja mustelmiakin kuuluu hoitoon. Iho myöskin voi tuntua kireältä. Nämä epämiellyttävät tuntemukset helpottuvat muutamassa päivässä-viikossa. Tuloksen säilyminen on aina yksilöllistä, mutta yleensä tulos säilyy n. 6- 12 kk. Hoidossa normaalisti käytetään puuduteainetta (paikallisesti iholle levitettävää sekä tarvittaessa ruiskulla neulalla annosteltava), jolloin hoito on lähes kivuton.

Mesomikroneulaus

Mikroneulaus stimuloi ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista ja moninkertaistaa aktiiviaineiden imeytymistä syvälle ihoon jopa 85%.

Mikroneulaus-laitteen kärjessä on useita steriiliä mikroneulaa, jotka sijaitsevat tietyllä etäisyydellä toisistaan. Mikroneulauksen laite asetetaan  määrättyyn syvyyteen 0,25 – 2,5 mm riippuen asiakkaan ihosta ja hoitoalueesta sekä asetetuista hoitotavoitteista. Hoidossa käytetään ihotyypille/ihon ongelmille sopivaa seerumia tai mesoterapia-ainetta.

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan noin 3-6 käsittelyä, noin 3-5 viikon välein.  Hoidossa käytetään voide-puudutetta (esim. Emla). Kevyt turvotus ja punoitus ovat normaaleja sivuvaikutuksia, jotka saattavat kestää noin 2-3 päivää. Hoidon lopuksi saat tarkat jälkihoito-ohjeet.

Käyttökohteet: pinnalliset rypyt ja juonteet, huultenympärysjuonteet, kosteusköyhä/ohut/kuiva iho, ihon heikko kiinteytys, laajentuneet ihohuokoset, pigmenttimuutokset,  pienet arvet (myös aknearvet), hiustenlähtö, veltostunut iho, ihon rakenteen ja värin parantaminen. 

Täyteainehoidot

Täyteainehoito on injektiohoito, jolla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Täyteainehoidossa käytetään hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineita. Hyaluronihappo on turvallinen, biohajoava ja ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava aine.  

Täyteainetta injektoidaan ihon alle ohuella neulalla. Toimenpide lähes kivuton mutta tarvittaessa laitetaan puudutuksen. Huulten täytön ja muotoilun toimenpiteessä aina laitetaan puudutusta.

Ennen täyteainehoidon tekemistä hoitaja käy kanssasi läpi toimenpiteen kulku sekä kartoittaa terveydentilaasi esitietolomakkeen avulla. Keskustelun aikana käydään läpi mahdolliset esteet ja reaktiot sekä riskit toimenpiteelle. Sen jälkeen allekirjoitetaan suostumuslomake ja otetaan asiakkaan suostumuksella ennen-kuvat. Hoidon jälkeet saat hoitajalta tarkat jälkihoito-ohjeet (sekä suullisesti että kirjallisesti).

Mitä tulee huomioida ennen hoitoa

Kaksi-kolme päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappojen, kipulääkkeiden sekä alkoholin käyttöä. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. 

Esteet hoidolle:

 • Raskaus ja imetys
 • Aktiivinen herpes
 • Ihosairaudet
 • Akuutti tai krooninen tulehdus hoitoalueella
 • Ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi
 • Verenkiertohäiriö tai haavojen parantamiseen liittyvät systeemiset sairaustilat
 • Potilas on saanut aiemmin anafylaktisen reaktion
 • Hoitoalueella pysyvä täyteaine tai implantti
 • Juuri tehty laserhoito toimenpidealueella
 • Porfyria
 • Alle 18 vuoden ikä
 • Tietyt lääkitykset mm. veren hyytymisen vaikuttava pysyvä lääkitys
 • Flunssa, muu hengitystieinfektio ja kuume

Hoidon jälkeen

Noudata hoitajan antamia neuvoja. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus, arkuus ja mustelmat häviävät muutamassa päivässä. Auringonottoa, saunomista, äärimmäistä kylmyyttä, kosmetiikan käyttöä olisi hyvä välttää 12 tuntia hoidon jälkeen. Vältä injektiokohtien koskettamista hoidon jälkeen 6 tuntia. Kotihoito-ohjeet saat mukaan aina kirjallisena. 

Täyteainehoidon sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdassa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon vaikutus kestää keskimäärin 6-9 kuukautta. Täydentävän käsittelyn voi tehdä kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta

Profilo
Profilo on moderni tehokas iho-ikääntymisen hoito.
Profilo on erittäin puhtaan hyaluronihapon valmiste, jota kehitetty IBSA-Nordic companyn toimesta. Hyaluronihapon pitoisuus  Profilossa on markkinoiden korkein. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profilo takaa erinomaiset tulokset sekä itsenäisenä  hoitona että käytettynä muiden hoitojen kanssa.
Mitkä ominaisuudet? 
– Korkea erittäin puhtaan hyaluronihapon pitoisuus (64mg/2ml)
– Hyvin juokseva koostumus, minkä takin tasaisesti leviää ihon alla pistettynä tiettyihin pisteisiin.
– Profilon kemiaalinen puhtaus vähentää epätoivoisia tulehdus- ja allergisia reaktioita.
Mikä tulos?
– Hidastaa ihon ikääntymistä.
– Ihon lisääntyneen kosteutteen huomaa meklo heti/lähipäivinä.
– Vähentää ihon tulehdusreaktioita (post-akne hoito).
– Hoitaa pienet iho ryypyt tehokkaasti.
– Toimenpide on hyvin siedettävä ja melko kivutonta.
Hoito-sarjaan kuuluu 2 hoitoa 1 kuukauden välein. Tulos kuitenkin näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen.
Aptos langat

APTOS-tuotteet ovat ammattipiireissä tunnustettuja ja potilaiden keskuudessa menestyksekkäitä ainutlaatuisen muotonsa ja yhtä ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta.

APTOS-lankojen käyttö mahdollistaa erinomaisia esteettisiä tuloksia ilman perinteisiä kirurgisia toimenpiteitä. Koska toimenpide on ei- kirurginen, tuloksena oleva ihon kiinteys ei jätä arpia eikä vaadi pitkää palautumisaikaa kuten leikkauksessa.

       Sulamattomat langat on valmistettu polypropyleenistä. Sulavat  langat tehty            polycaprolaktonista. APTOS-langat ihon alle asetettuna stimuloivat kollageenin tuotantoa ja tekevät ihosta kiinteämmän. Langan koko pituudella olevat mikroväkäsiä pitävät ne lujasti paikoillaan ja estävät niiden siirtymistä ja liikkumista pehmeissä kudoksissa.

Alustavat tulokset näkyvät jo samana päivänä. Lopullinen tulos näkyy 2-3 viikon kuluttua toimenpiteen jälkeen ja pysyy keskimäärin 1,5-3 vuotta riippuen potilaan yksilöllisistä erityispiirteistä.
Toipuminen on suhteellisen lyhyt ja jo muuttaman päivän kuluttua asiakas saa palata päivittäisiin rutiineihinsa.

 

             Toimenpiteen palautumisaika koostuu useista vaiheista:

 1. Kolmen ensimmäisen vuorokauden aikana ei saa syödä kuumaa ruokaa, eikä voi käydä saunassa/ kuumassa suihkussa turvotuksen lisääntymisen riskin vuoksi. Älä tue käsillä päätäsi äläkä hiero kasvoja. On vältettävä suun täysavaamista sekä kovan ruoan pureskelemista. Suositellaan selällä nukkumista. Hoidon jälkeen ensimmäisenä päivänä saa laittaa kylmäpussia kasvoille lyhyelle ajalle turvotusten helpottamiseksi. Tarvittaessa saa ottaa kipulääkettä.
 2. 2–4 viikon kuluttua kasvosi näyttävät jo tavanomaisilta. Elämäntyylin rajoituksia enää ei tarvita, mutta hoidettua aluetta on käsiteltävä hellävaraisesti. Suositeltavaa on käyttää paranemista edistävää kosmetiikkaa. Tämän vaiheen lopulla on hyvä tulla jälkitarkastukseen.

 

Hoidon indikaatiot: ihon ja ulkonäön ikääntymisen merkit, ihon epätasainen pinnan muodostus, laskeneet kulmakarvat, otsan, suun ja nenän alueen rypyt ja juonteet, kasvonpiirteiden muodonmuutokset,  ihopoikkeamat eri puolilla kehoa, intiimialueen korjaukset.                                                                                                                                Kontraindikaatiot: pahanlaatuiset kasvaimet, tartuntataudit, krooniset sairaudet, raskaus ja imetys,  taipumus kelloidiarpiin.

 

Jet Plasma Lift Medical
Jett Plasma Lift Medical on lääketieteellinen laite non-invasiivisen kirurgian käyttöön 
Ensimmäinen patentoitu plasmamenetelmä maailmassa, joka hoitaa tehokkaasti monenlaisia iho-ongelmia. Jett Plasma Lift Medical on valmistettu Tshekissä ja sertifioitu EU:ssa. CE 150547 
Plasmapurkauksen ohuuden <0,1mm ansiosta on mahdollista käsitellä silmänympärysihoa ja suorittaa non-invasiivista blefaroplastika ilman kirurgista leikkausta. 
Poistaminen/korjaminen :
Luomi (lääkärin konsultaation jälkeen), kirsikkaluomi, rasvasyylä, syylä, verisuoniluomi, hiussuoniluomi, pigmenttiläiskiä, ihopolyyppi, ontelosyylä, tavallinen syylä, naevus capillaris, aurinkokeratoosi, seborrooinen keratoosi, verisuoniluomi, maksaläiskä, keloidi arpi
Käyttö:
—non-ablatiivinen hoito
—nopea parantuminen
— pitkäkestoinen vaikutus
— ei arpia eikä keloideja
— antibakteriaalinen teho hoidon aikana 
Ohjelmat 1-5 
— kiinteyttäminen
— pinnallisten ryppyjen tasoitus
— sidekudoksen elastisuuden palauttaminen ja parantaminen 
— aktiivisten ainesosien tuottaminen ihon syvempiin kerroksiin
— ihon oman kollageenituotannon aktivoituminen.
Ohjelmat 6-8
Käytää lääkäri 
– blefaroplastia(ei invasiivinen) 
– luomen poisto
– arpien tasoitus 
– ryppyjen tasoitus
Mesolangat I Lead PDO (AEZIAN)

Mesolangat I Leaf PDO on valmistettu polydioksanoonista ja turvalliset. Ne pistetään hyvin ohuen neulan avulla. I Lead PDO Mesolangat stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja imeytyvät keskimäärin 6-8 kuukaudessa toimenpiteen jälkeen. 

Käyttöalueet ovat lähes kaikki vartalon ja kasvon alueet; auttaa myös ihon korjaantumiseen raskauden jälkeen. 

I Lead PDO mesolangat  –lifting suoritetaan voiteen avulla puudutettuna ja kestää 15-30 minuutissa. Käytettävien lankojen määrän tulee olla vähintään 10 kpl ja enintään 100 kpl riippuen potilaan erityispiirteistä ja hoitoalueelta. 

Tarvittaessa toimenpiteen voi tehdä uudestaan. Tarvittaessa voit varata aikaa konsultaation . 

JAA RAKKAUTTA

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358451182700

Yhteystiedot

2 + 12 =