HIERONTA 

Helsinki

Hyvinvointia kasvoille 45 min 59 €

Ihoa kosteuttava tai elvyttävä hoito huomioiden ihosi tarpeet. Hoitoon sisältyy ihon kuorinta, tehotipat, kasvojen ja kaulan hieronta sekä naamio.

Aromaattinen kasvohoito 45 min 59 €
Ylellisen rentouttava hoito aromaattisilla öljyillä. Hoitoon sisältyy ihon kuorinta, kasvojen ja kaulan hieronta aromaattisella öljyllä sekä naamio, jonka aikana päänahan hieronta.
Ensikäynti hierojalla uusille asiakkaille: 60 min. tarjoushintaan 50 €!
Kipua selässä? Niskassa? Jaloissa?
Ihmisen anatomia on erittäin monimutkainen kokonaisuus ja valitettavasti kehon viestintä (kipu, kireys, väsymys) ei aina tunnu täsmälleen siellä, missä vaiva on!
Oletko sinä tietoinen kokonaisvaltaisesta kehosi tilasta? Ensikäynti on suunniteltu erityisesti Sinulle uusi asiakas lihaksistosi ongelma-alueiden selvittämiseen ja toimivan sekä tuloksekkaan hoitosuunnitelman luontiin yhdessä kanssasi.
Suoritamme lihaksistosi alkukartoituksen selvittääksemme, miten sinua tulisi hoitaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Voit toki hyödyntää edun myös vain tutustuaksesi palveluumme.
Huomaathan, että koska ensikäynti on tarjoushoito (etusi noin 25 %, normaalihintaiset 60 min. hieronnat 65-70,00 €), etuhinta koskee vain uusia asiakkaitamme ja on varattavissa vain yhden kerran/asiakas.
Klassinen hieronta 30 min. 35 €
Klassinen hieronta 45 min. 50 €
Klassinen hieronta 60 min. 65 €
Klassinen hieronta 75 min. 75 €
Klassinen hieronta 90 min. (kokovartalo) 90 €
Niska-hartiaseudun tehokäsittely 20 min. 30 €

JAA RAKKAUTTA

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358440161973

Yhteystiedot