TIETOA MEISTÄ

Natalia Neuvonen

Olen Natalia Neuvonen, esteettisen hoidon asiantuntija. Valmistuin lääkäriksi  yliopistosta Venäjällä vuonna 2006 ja olen tehnyt siellä yleislääkärin töitä. Saman yliopiston lisäkoulutuksessa valmistuin myös kosmetologiksi. Tällä hetkellä laillistan lääkäridiplomia Suomessa.

Minulla on 13 vuoden kokemus esteettisestä hoidosta, josta Suomessa 11 vuotta. Esteettisen hoidon työssäni teen täyteaine- ja mesolankahoitoja sekä nuorentavia hoitoja. Teen myös kosmetologin työtä, missä hoidan akneongelmia, aknearpia, kuivaa ja rasvaista ihoa jne. Jotta voin ratkaista tietyt iho-ongelmat, teen hoito- ja käyntisuunnitelmia. Työssäni käytän myös laiteitehoitoja. Tarjoan myös konsultaatiota ja minulta voi ostaa lahjakortteja.

Oksana Kallio

Kestopigmentoinnin asiantuntija, yli 6 vuoden kokemus kestopigmentoinnista.
Sertifioitu ammattilainen, ripsien laminoinnin kouluttaja, josta yli 5 vuoden kokemus, Velvet Lash-, Be Perfect-, Lami Lashes-, Novel Formula- ja Thuya Professional Line Instructor- sertifikaatit.

Anna Airaksinen

Anna Airaksinen on työskennellyt lääkärinä Suomessa vuodesta 2013 lähtien. Annalla on kokemusta Helsingin ja Vantaan sairaalatyöstä sekä päivystystyöstä. Anna suorittaa esteettiset botuliinihoidot, Tread Lifting (Aptos, COG langat) -hoidot sekä pienten ihomuutosten poistot Beauty Zoomilla.

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358440161973

Yhteystiedot

1 + 13 =