TIETOA MEISTÄ

Anna Airaksinen

Olen lääkäri Anna Airaksinen. Valmistuin lääkäriksi vuonna 2003. Minulla on kokemusta pään ja kaulan alueen syöpäkirurgi-alalla. Suomessa päätoimisesti työskentelen lääkärinä vuodesta 2010 asti mm. Helsingin ja Vantaan kaupungin sairaaloissa, terveyskeskuksessa sekä sairaalapäivystyksissä. Esteettisen hoidon kokemusta minulla on 8 vuotta. Teen kasvojen alueen esteettisiä botulotoksiini- ja täyteaineinjektiohoitoja, Tread Lifting (Aptos, COG langat) -hoitoja, PRP (plasmalifting) -hoitoa. Minulla on myös pitkä kokemus pienten ihomuutosten arvioinnista ja hoidosta.  Hoidan täysikäisiä potilaita.

Natalia Neuvonen

Olen Natalia Neuvonen, esteettisen hoidon asiantuntija. Valmistuin lääkäriksi  yliopistosta Venäjällä vuonna 2006 ja olen tehnyt siellä yleislääkärin töitä. Saman yliopiston lisäkoulutuksessa valmistuin myös kosmetologiksi. Tällä hetkellä laillistan lääkäridiplomia Suomessa.

Minulla on 13 vuoden kokemus esteettisestä hoidosta, josta Suomessa 11 vuotta. Esteettisen hoidon työssäni teen täyteaine- ja mesolankahoitoja sekä nuorentavia hoitoja. Teen myös kosmetologin työtä, missä hoidan akneongelmia, aknearpia, kuivaa ja rasvaista ihoa jne. Jotta voin ratkaista tietyt iho-ongelmat, teen hoito- ja käyntisuunnitelmia. Työssäni käytän myös laiteitehoitoja. Tarjoan myös konsultaatiota ja minulta voi ostaa lahjakortteja.

Oksana Kallio

Erikoiskosmetologi

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358451182700

Yhteystiedot

12 + 14 =