TIETOA MEISTÄ

Hyvät asiakkaat!

Tarjoamme kauneuden hoitopalvelut yksilöllisesti jokaista ajatelleen.
Tarjoamme teille erilaisia esteettisiä ja kosmetologisia hoitoja , niiden avulla voidaan ratkaista monelaisia iho-ongelmia.
 Meiltä voi ostaa sarjahoitoja: akne, postakne arvet, silmäenympäryshoito, pigmenttiläiskät, ikääntymismerkit, syvää kosteuttavaa, kiinteyttävää ja nuorentavaa ihon sarjahoitoa.
 Konsultaatiossa asiakkaiden kanssa valitaan sopiva hoito tai tehdään yksilöllinen ihon hoitosuunnitelma, joka sisältää halutun tuotepaketin lisäksi tarvittavan määrän muita hoitotapaamisia.
Meillä on mahdollisuus suositella asiakkaalle hoitoaineet jatkaakseen hoitoa kotona. Tämän yhteishoidon avulla säilyy hoitotulos pidempään.
Kaikilla meillä käytössä olevilla hoitoaineilla on CE-sertifikaatti. Valitsemme vain erittäin laadukkaat aineet ja niiden yhdistelmät.
Lämpimästi tervetuloa!

Anna Airaksinen

Olen lääkäri Anna Airaksinen. Valmistuin lääkäriksi vuonna 2003. Minulla on kokemusta pään ja kaulan alueen syöpäkirurgi-alalla. Suomessa päätoimisesti työskentelen lääkärinä vuodesta 2010 asti mm. Helsingin ja Vantaan kaupungin sairaaloissa, terveyskeskuksessa sekä sairaalapäivystyksissä. Esteettisen hoidon kokemusta minulla on 8 vuotta. Teen kasvojen alueen esteettisiä botulotoksiini- ja täyteaineinjektiohoitoja, Tread Lifting (Aptos, COG langat) -hoitoja, PRP (plasmalifting) -hoitoa. Minulla on myös pitkä kokemus pienten ihomuutosten arvioinnista ja hoidosta.  Hoidan täysikäisiä potilaita.

Natalia Neuvonen

Olen Natalia Neuvonen, esteettisen hoidon asiantuntija. Valmistuin lääkäriksi yliopistosta Venäjällä vuonna 2006 ja olen tehnyt siellä yleislääkärin töitä. Saman yliopiston lisäkoulutuksessa valmistuin myös erikoiskosmetologiksi. Tällä hetkellä laillistan lääkäridiplomia Suomessa.
Minulla on 17 vuoden kokemus esteettisestä hoidosta ja erikoiskosmetologiasta, josta Suomessa 14 vuotta. Esteettisen hoidon työssäni teen täyteaine- ja mesolankahoitoja, mieto- ja vahvat happokuorinnat sekä nuorentavia hoitoja. Teen myös erikoiskosmetologin työtä, missä hoidan akneongelmia, aknearpia, kuivaa ja rasvaista ihoa jne. Jotta voin ratkaista tietyt iho-ongelmat, teen hoito- ja käyntisuunnitelmia.

Nimo Ali
Esteetinen sairaanhoitaja

 

Olen Nimo Ali ja toimin esteettisenä sairaanhoitajana. Minulla on yli 10 vuoden kokemus hoitoalalta Suomessa. Toimin myös ammatillisena opettajana sosiaali-ja terveysalalla. Esteettinen ala on ollut lähellä sydäntäni ja olen vuosien aikana laajentanut osaamistani.
Tarjoan tällä hetkellä täyteaine- ja mesolankahoitoja sekä skinbooster. Teen myös medikaalisia kasvohoitoja erilaisiin iho-ongelmiin sekä ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen.
Hoidot alkavat aina suunnittelusta. Laadin jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman ja pyrimme tuloksellisiin hoitoihin.

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358 413101188

Yhteystiedot

13 + 10 =