Palvelumme

Helsinki

Esteettiset hoidot
Esteettinen botuliinihoito
Täyteainehoito
COG-langat
Aptos-langat
Lipolyysi
PRP (plasmalift) hoito
Jet Plasma Lift Medical
Mesomikroneulaus
Profilo
HIFU
HIFU on esteettisen kauneushoito, joka on markkinoiden tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu huipputehokkaaseen kohdistettuun ultraäänienergiaan.
HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta todella tehokkaasti mutta kuitenkin luonnollisesti.
HIFU on täysin ainutlaatuinen laite. Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa syvyydelle ihon SMAS kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi.
Fokusoitu eli kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti kohdistetun ultraäänienergian oikeaan syvyyteen (Kasvoille 1,5mm, 3mm tai 4,5mm, vartaloille 8mm, 13 mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi ihon fibroplasteja, uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. 3D HIFU-hoidossa risteävät ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä. 3D HIFU on paljon tehokamppi ja vaikutus pysyvästi, kuin tavalliselta HIFU.
Kenelle? 
Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu. SMAS-kudoksen kiristäminen korjaa ikääntymismuutoksia, kuten juurikin kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. 3D HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Kiinteyttää vartalon iho. 
 HIFU-hoito
Toimenpide on lähes kivuton ja puudutus voide tarvittaessa. Hoidon aikana tuntuu usein pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. 
Hoitoon varataan 1h. Iho saattaa hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi peittää meikillä.
 Vaista-aihet:
Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
Raskaus ja imetys
Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
Metalli-implantit myös hampaissa, tulehtunut hammas
Keinonivelet (rippuu metallista) 
Diabetes
Epilepsia
Akne aktiivinen 
Munuais ja maksasairaudet
Täyteaineet, Botox hoito alueella Kirurgiset leikkaukset kasvoille

 

Kosmetologia
-Ihon syväpuhdistus
-peruskasvohoito
-täydellinen kasvohoito (+hieronta 15 min) 
-Natinuel happo hoito
-Sothys kosteuttaa ja energisoiva hoito
-Purles happo hoito
-kemiallinen kuorinta 
-Yellow peel 
-lashlift
-ihon karvanpoisto vahalla
Konsultaatio

Konsultaatio (kosmetologia ja esteettisiä hoitoja). 
Lyhyt anamneesi, kosmetologinen anamneesi ja ihon tutkiminen. Tutkimuksen aikana saamiemme tietojen avulla suosittelemme asiakkaalle sopivat toimenpiteet. Asiakkaalle annetaan kaikki tiedot, jotka koskevat hoitoa (toimenpiteen suorittaminen, hoidon kesto, hinta ja lisämateriaalit). Mikäli toimenpiteet hyväksytään että asiantuntija sekä asiakas harkitsevat yhdessä hoito/hoidot ja toteutusaikataulu. Konsultaation kesto on noin 20 min.
Konsultaatio (kestopigmentointi) antaa asiakkaalle mahdollisuus katsoa mikä on lopputulos näyttää. 
Teemme ( sopimuksella) valokuvat hoidettavasta alueesta ennen hoidon aloittamista pystyäksemme arvioimaan hoidon tulosta.
Konsultaatiomaksu 30€ hyvitetään hoidon hinnasta.
 
Konsultaation ja jatkohoidon yhteydessä saadut tiedot säilytetään luottamuksellisena.
Kestopigmentointi
-Kestopigmentointi
-IQ pigment remover

 

Laitehoidot
-Jett Plasma Lift Medical
-HIFU
-Hydra Water Facial
-UÄ puhdistus
-RF-lifting
-LED – valohoito

JAA RAKKAUTTA

Beauty Zoom

Subscribe

Ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan

+358451182700

Yhteystiedot

4 + 13 =