HIFU

HIFU on esteettisen kauneushoito, joka on markkinoiden tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu huipputehokkaaseen kohdistettuun ultraäänienergiaan.

HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta todella tehokkaasti mutta kuitenkin luonnollisesti.

HIFU on täysin ainutlaatuinen laite. Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa syvyydelle ihon SMAS kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi.

Fokusoitu eli kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti kohdistetun ultraäänienergian oikeaan syvyyteen (Kasvoille 1,5mm, 3mm tai 4,5mm, vartaloille 8mm, 13 mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi ihon fibroplasteja, uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. 3D HIFU-hoidossa risteävät ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä. 3D HIFU on paljon tehokamppi ja vaikutus pysyvästi, kuin tavalliselta HIFU.

Kenelle? 

Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu. SMAS-kudoksen kiristäminen korjaa ikääntymismuutoksia, kuten juurikin kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. 3D HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Kiinteyttää vartalon iho. 

 HIFU-hoito

Toimenpide on lähes kivuton ja puudutus voide tarvittaessa. Hoidon aikana tuntuu usein pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. 

Hoitoon varataan 1h. Iho saattaa hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi peittää meikillä.

Vaista-aihet:

Sydämentahdistin ja sydänsairaudet

Raskaus ja imetys

Yleiset infektiosairaudet ja vauriot

Metalli-implantit myös hampaissa, tulehtunut hammas

Keinonivelet (rippuu metallista) 

Diabetes

Epilepsia

Akne aktiivinen 

Munuais ja maksasairaudet

Täyteaineet, Botox hoito alueella Kirurgiset leikkaukset kasvoille

Beauty Zoom

Subscribe
M-F: 10am – 8pm
Sat: 10am – 6pm
Sun: 10am – 4pm

Yhteystiedot