Hydra Water Facial 

Hydra Water Facial Cleaner Aqua Peel on ainutlaatuinen ihohoito, joka puhdistaa ja kuorii ihoa sekä tyhjentää musta- ja valkopäisiä ihohuokosia. Hoitava-aineet imeytyvät ihoon toimenpiteen aikana. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan ihossa vielä hoidon jälkeen, minkä avulla tulos nähdään usea päivä hoidon jälkeen. Hävittää juonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, poistaa pigmenttiläiskiä ja muita ihon väriongelmia, puhdistaa huokosia. Käyttöalueet: musta- ja valkopäähuokoset, pigmenttiläiskät, ihon väriongelmat, ihon syväpuhdistus, rasvainen iho, veltto ja kuiva iho. Hoito on kivuton ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen saa meikata ja mennä juhliin!

 

Ultrasound on hoitomenetelmä ultraäänellä. Hoitavat aineet ulottuvat syvälle ihoon, vahvistavat solujen seinämiä, parantavat aineenvaihduntaa, normalisoivat veren- ja lymfakiertoa sekä poistavat liikanestekertymiä ihon kudoksista. UÄ-värähtely vaikuttaa ihoon hieronnan tavoin. Hoidon aikana käytetään erilaisia hoitavia aineita, joiden valitus riippuu ihon tilanteesta ja sen ongelmista, asiakkaan toiveesta. Sopii kaikille. Hoitojen määrä riippuu ihon tilanteesta. Yleensä 1-3 kertaa.

 

UÄ-puhdistus puhdistaa ihoa tehokkaasti vahingoittamatta sitä, ja on myös kivuton.

Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle ja couperosa-iholle.

Hoidon aikana poistetaan likaiset ja kuolleet ihonsolut sekä avataan ja pienennetään huokoset. Ultraäänen värähdys vaikuttaa ihoon mikrohieronnan tavoin, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa veren- ja lymfakiertoa. Hävittää turvotuksen.

Beauty Zoom

Subscribe
M-F: 10am – 8pm
Sat: 10am – 6pm
Sun: 10am – 4pm

Yhteystiedot