Laitehoidot

Helsinki

Jett Plasma Lift Medical

Jett Plasma Lift Medical on lääketieteellinen laite non-invasiivisen kirurgian käyttöön

Ensimmäinen patentoitu plasmamenetelmä maailmassa, joka hoitaa tehokkaasti monenlaisia iho-ongelmia. Jett Plasma Lift Medical on valmistettu Tshekissä ja sertifioitu EU:ssa. CE 150547
Plasmapurkauksen ohuuden <0,1mm ansiosta on mahdollista käsitellä silmänympärysihoa ja suorittaa non-invasiivista blefaroplastika ilman kirurgista leikkausta.

Poistaminen/korjaminen :
Luomi (lääkärin konsultaation jälkeen), kirsikkaluomi, rasvasyylä, syylä, verisuoniluomi, hiussuoniluomi, pigmenttiläiskiä, ihopolyyppi, ontelosyylä, tavallinen syylä, naevus capillaris, aurinkokeratoosi, seborrooinen keratoosi, verisuoniluomi, maksaläiskä, keloidi arpi

Käyttö:

—non-ablatiivinen hoito
—nopea parantuminen
— pitkäkestoinen vaikutus
— ei arpia eikä keloideja
— antibakteriaalinen teho hoidon aikana

Ohjelmat 1-5

— kiinteyttäminen
— pinnallisten ryppyjen tasoitus
— sidekudoksen elastisuuden palauttaminen ja parantaminen
— aktiivisten ainesosien tuottaminen ihon syvempiin kerroksiin
— ihon oman kollageenituotannon aktivoituminen.

Ohjelmat 6-8
Käytää lääkäri

– Blefaroplastia(ei invasiivinen)
– luomen poisto
– Arpien tasoitus
– Ryppyjen tasoitus

HIFU
3D HIFU on esteettisen kauneushoito, joka on markkinoiden tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Menetelmä kohottaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu huipputehokkaaseen kohdistettuun ultraäänienergiaan.
3D HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta todella tehokkaasti mutta kuitenkin luonnollisesti. 
3D HIFU on täysin ainutlaatuinen laite. Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa syvyydelle ihon SMAS kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi.
Fokusoitu eli kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti kohdistetun ultraäänienergian oikeaan syvyyteen (Kasvoille 1,5mm, 3mm tai 4,5mm, vartaloille 8mm, 13 mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi ihon fibroplasteja, uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. 3D HIFU-hoidossa risteävät ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä. 3D HIFU on paljon tehokamppi ja vaikutus pysyvästi, kuin tavalliselta HIFU.
Kenelle? 
Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu. SMAS-kudoksen kiristäminen korjaa ikääntymismuutoksia, kuten juurikin kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. 3D HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Kiinteyttää vartalon iho. 
3D HIFU-hoito
Toimenpide on lähes kivuton ja puudutus voide tarvittaessa. Hoidon aikana tuntuu usein pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. 
Hoitoon varataan 1h. Iho saattaa hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi peittää meikillä.
 Vaista-aihet:
Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
Raskaus ja imetys
Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
Metalli-implantit myös hampaissa, tulehtunut hammas
Keinonivelet (rippuu metallista) 
Diabetes
Epilepsia
Akne aktiivinen 
Munuais ja maksasairaudet
Täyteaineet, Botox hoito alueella Kirurgiset leikkaukset kasvoille
Hydra Water Facial

Hydra Water Facial on ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​Hydra Water Facial-hoitoon voidaan yhdistää monen hoidon  kanssa. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Minkälaisia iho-ongelmia Hydra Water Facialilla voidaan hoitaa?
  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
  • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)
RF-lifting

RF-lifting ( Radiofrekvenssi) -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia ja elastaanin tuotantoa, pintakapillaareja ja rasvasoluja, palauttaa ihon luonollisen tasapainon, parantaa lipolyysiä ja lymfanestekiertoa. 

Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

RF-lifting pyystyy hoitamaan: ryppyjä, laajentuneita ihohuokosia, tummia silmänalusia, kaksoisleukan poistamista, veltostunutta ihoa (kiinteTuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana.

Hoitoa ei suositella:

raskaana oleville

 vaikeaa yleissairautta

 ihosairautta tai syöpää sairastaville

Sydäntahdistin käytäville

UÄ puhdistus

Tehokas ja helävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta.
Hoito sisältää: alkupuhdistuksen biogeelilla tai höyrytyksen avulla, laitekäsittelyn, naamion, loppuvoide.

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitovoide yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta. Se on hyvä vaihtoehto korvaamaan mekaanista puhdistusta herkemmälle iholle. Ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametinpehmeäksi.

Esteet hoidon tekemiselle: sydämentahdistin
metalliset implantit
syöpä tai kasvaimet
pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella
kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella)
laskimotulehdus
raskaus.

LED - valohoito

LED valohoito  on ainutlaatuinen värivalohoitolaite skannaavalla moniväri valopaneelilla. LED valo laite tuottaa viisi eri näkyvää aallonpituutta violetista (420nm) punaiseen (700nm) sekä lähes infrapunavalon. 

Jokainen näistä valon aallonpituuksista vaikuttaa korjaavasti ja stimuloivasti ihokudoksen aineenvaihduntaan, nestekiertoon ja solutoimintoihin.

 Luonnollinen foto-biokemiallinen reaktio muuntaa ihossa valoenergian soluenergiaksi. Jokainen näistä eri aallonpituuksista aikaansaa erilaisen vaikutuksen ihossa, koska ne vaikuttavat eri solujen toimintoihin ja eri syvyydessä ihokudoksessa. Eri aallonpituudet vaikuttavat ihokudokseen mm. rauhoittavasti, desinfioivasti, stimuloivasti, uudistavasti ja silottavasti.

  Led valo tuottaa puhdasta energiaansa hellävaraisesta valosta ja toimii täysin ihon ehdoilla ilman minkäänlaisia komplikaatioriskejä. Hoito on pehmeä, kivuton, turvallinen, ei-invasiivinen, ei-hiova ja siinä ei ole infrapuna-, UV säteilyä eikä aggressiivista laser- tai impulssivaloa.

Hoitoedut:

– Stimuloi kollageenisynteesiä

– Stimuloi solutoimintaa

– Kiinteyttää

– Häivyttää juonteita ja ryppyjä

– Rauhoittaa tulehdusta akneiholla

– Rauhoittaa herkkää ihoa ja rosacea ihoa

– Korjaa ja vahvistaa hiussuonistoa (couperosa)

 

 

 

Hoitokerrat vaihtelevat 1-3 hoitoon viikoittain ja yhteensä noin 6-12 hoitokertaa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Kuten kaikkien muidenkin ihonhoitojen yhteydessä on suositeltavaa suorittaa ylläpitäviä hoitoja säännöllisin välein. Suosittelemme ylläpitäviä hoitoja 4-6 viikon välein.

Ensimmäisen hoidon jälkeen ihosi tuntuu elinvoimaiselta, pehmeämmältä ja säkenöivältä. Kuitenkin hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan koko hoitosarja. Ylläpitohoidot ovat tärkeitä hyvän tuloksen pysymisessä.

JAA RAKKAUTTA

Beauty Zoom

Subscribe

Työskentelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan.

+358440161973

Yhteystiedot